Roland Kamphorst

‘STROOM VOOR ELKE BEURSDEELNEMER’

Licht en geluid, daar wordt Roland Kamphorst van Kamphorst Licht en Geluid verhuur en verkoop blij van. En dan het liefst in een energiezuinige variant. Dit jaar zorgt deze beurssponsor er met een stroomvoorzieningsplan en bijbehorend materiaal voor dat er tijdens de B2B de Liemers beurs ook van alles te zien en te horen is.

Lees meer...

deel expertise nws

Wil jij een groep beursbezoekers (max. 30 personen) in één keer laten zien waar jouw expertise ligt? Deel dan je kennis tijdens een 30 minuten durende workshop/lezing of kennissessie. Hoe je dit half uur invult, bepaal je zelf. Wat je in elk geval niet hoeft te regelen zijn: draadloos internet, een beamer, een scherm en geluidsversterking. Die zijn namelijk bij de zaalhuur inbegrepen.
Meer weten? Kijk bij 'Deel je expertise'

Fred Hakfoort

‘LAAT ZIEN DAT JE DURFT TE VERNIEUWEN’

Voor de vierde keer op rij de B2B de Liemers beurs sponsoren? Dat was absoluut geen vanzelfsprekendheid voor BKC Partner in groen en milieu. Directeur Fred Hakvoort:

Lees meer...

winnaar wasmaschine

DUIVEN – Bedrijfsleider van Makro Duiven, Luuk Strijker, verlootte woensdag 2 november een wasmachine onder snelle inschrijvers voor de B2B de Liemers 2017. De verloting werd verricht op de witgoedafdeling van de groothandel. Luuk Strijker trok uit een wasmand vol loten de winnaar: Interstap BV. Dit bedrijf van ondernemer Henri Sanders heeft vestigingen in Apeldoorn, Heerde en Westervoort.

sponsors2017 sm

Jan Ummenthum
van Rabobank Arnhem e.o.

Luuk Strijker
van Makro Duiven

Bert Frölich
van Kunstwerk!

Fred Hakvoort
van BKC bv

loting filmpje

Ondernemers, die zich al vóór 1 september aanmeldden voor B2B de Liemers van 2017, kregen niet alleen vroegboekkorting, ze maakten ook kans op door Het Filmhuus beschikbaar gestelde prijzen. De tien winnende Liemerse ondernemers zijn nu - na loting - bekend.