‘We worden er allemaal beter van als we elkaar weten te vinden’

Luuk Strijker

Luuk Strijker, vestigingsmanager bij Makro Duiven, verheugt zich op zijn tweede B2B de Liemers beurs: “De belangstelling bij de editie van 2016 was overweldigend. Zowel de deelnemers als de bezoekers spraken van een geslaagde beurs! Dus ja, ik verheug me erop opnieuw ‘gastheer’ te zijn.” 

Wanneer ben je tevreden en wanneer is de beurs voor jou geslaagd? 

”Het antwoord op deze vraag zal voor iedere ondernemer anders zijn. De ene ondernemer wil graag gezien worden, de ander wil de naamsbekendheid van zijn bedrijf vergroten. Weer een ander zal willen netwerken en willen ontdekken wat een ander voor hem kan betekenen. En ik denk dat een groot aantal ondernemers direct sales wil doen! Dat laatste wil ik zelf ook graag. Ik voel me ondernemer. Op B2B de Liemers wil ik mijn bedrijf in de spotlights zetten en laten zien waar wij goed in zijn. En laten zien waar ik voor sta.”

Wat vind je leuk en waardevol aan deze beurs? 

“Er kan en is hier van alles. Je vindt de kracht van onze regio bij elkaar op één locatie. Dat wil je toch niet missen, daar moet je bij zijn. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om op 4 april 2017 naar de Makro Kerstpakketten (Dijkgraaf 21 in Duiven) te komen. Want, zoals ik vorig jaar al zei, we worden er alleen maar beter van als we elkaar weten te vinden!”